Inter ide na sve ili ništa: Spremna ponuda koju Roma ne može odbiti

Ostali bez Lukakua

Inter ide na sve ili ništa: Spremna ponuda koju Roma ne može odbiti

E. Čaušević

Inter još uvijek nije riješio pitanje napadača iako se već sedmicama špekuliše da će dovesti Edina Džeku i Romelua Lukakua.

Jedini napadač koje Antonio Conte ima na raspolaganju je Lautaro Martinez i jasno je da želi itekako pojačati konkurenciju. S Interom se povezuju Džeko i Lukaku mada je sada već očito da Belgijanac neće doći.

Naime, sve je izglednije da će Lukaku pravac Juventusa dok bi u Manchester United trebao Paulo Dybala. Ovo je napravilo itekakvu uzbunu u Interu jer su svjesni da moraju dovesti napadača.

Poznati novinar Gianluca Di Marzio objavio je prije nekoliko trenutaka da su Interu odlučili svim sredstvima krenuti po Džeku. Poznato je da Roma ne želi prodati Dijamanta dok ne dovedu zamjenu za njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, čini se da Inter ima i za to rješenje jer su spremni da ponude Maura Icardija rimskom klubu. Naravno, to znači da bi Roma morala poslati u Inter Džeku i određenu sumu novca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
na kraju će moja Hanifa završiti u Interu kao napadač
1 0
Balans
Juventus igra igru i van terena.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi