Ne vjeruju kako su primili drugi gol

Fudbaler Utrechta u šoku nakon gola Mandića: Nevjerovatno...

S. Bošković

Fudbaleri Zrinjskog sinoć su u Mostaru savladali Utrecht i plasirali se u treće pretkolo Evropske lige.

Gosti su imali ulogu favorita, no na kraju su napustili evropsko takmičenje.

Potpuno očekivano, fudbaleri nizozemskog tima bili su duboko razočarani sinoćnjim rezultatom, a ne mogu ni da riječima opišu gol Staniše Mandića koji se desio u produžetku.

"Ja se krivim za to", rekao je prvotimac Willem Janssen za holandske medije, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nevjerovatno. Lopta se pojavi, želim da je se riješim i nekako se odbije. Vjerovao sam da ulazi unutra. Srećom, i dalje je ostala na prečki. Ali onda golman Jensen uradi sve kasnije, no on je i dalje šokiran što lopta nije ušla i izgubi kontrolu nad njoj i oni iskoriste šansu", ističe kapiten Utrecht, te dodaje: 

"Ovo mi se ne može desiti. Posljedice će biti ogromne. Ne shvaćam. Uradite sve kako treba, riješite toliko situacija dobro i oni imaju samo jednu pravu šansu. Da smo nastavili igrati u drugom dijelu dobro kao i prvom došli bi do pobjede".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.