Samo je jedan premijerligaš čestitao Zrinjskom na prolazu u treće pretkolo

Stigla čestitka iz jednog grada

Samo je jedan premijerligaš čestitao Zrinjskom na prolazu u treće pretkolo

E. Škorić

Nakon velike borbe i gola Lendrića u produžecima, HŠK Zrinjski je sinoć izborio plasman u treće pretkolo Evropske lige.

Bh. predstavnik i viceprvak Premijer lige je napravio ogroman uspjeh i izbacio ekipu iz holandske Eredivizije, Utrecht, a u narednom kolu igrat će protiv švedskog Malmea.

Zanimljivo, tek jedan klub iz Premijer lige je javno čestitao Plemićima na ostvarenom uspjehu i plasmanu u treće pretkolo.

Tako je čestitka, barem kada su u pitanju društvene mreže, stigla jedino iz Zenice, od ekipe Čelika, dok su ostali uglavnom ostali nijemi.

Naravno, nije praksa bh. klubova da rivalima kroz društvene mreže čestitaju na velikim postignućima, dok se u velikim evropskim klubovima i tome sve više pridaje pažnje i na taj se način stvaraju bolji odnosi između klubova, bez obzira na rivalitet.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Ne treba sad preseravati. Ovdje ne postoji ništa zajedničko tako da nije čudo što se niko ne raduje njima, svako bije svoje bitke, oni za svoj klub i dio grada, za svoj budžet i za uspješniji klub, ostali ne mogu slaviti pobjede protivnika, nema smisla. Može se kurtoazno čestitati i to je to, svi znaju da je to kurtoazno i neiskreno.
3 12
Samoiskreno
Gospodski klub Čelik..
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti