(Foto: EPA)

Iwobi otišao za 35 miliona funti

Navijači Arsenala u nevjerici: Zaista smo ga prodali za tu cifru?

Midhat Šljivak
Teme:

Arsenal je veoma dobro okončao ljetni prelazni rok.

Nakon što su ranije doveli Nicolasa Pepea i Danija Ceballosa, jučer su posljednjeg dana prelaznog roka doveli Kierana Tierneyja i Davida Luiza.

Imali su Topnici i sjajnu prodaju. Prodali su Alexa Iwobija Evertonu za 35 miliona funti, a navijači londonskog tima su u nevjerici da je napravljen tako dobar posao:

"Čekajte, Arsenal je zaista uzeo 35 mliona za Iwobija? Sjajan prelazni rok, opljačkali su Everton", jedan je od komentara, dok drugi dodaje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Iwobi je najbolji posao još od dogovora sa Realom oko Anelke 2001. godine".

Iwobi je kompletnu karijeru proveo u Arsenalu, ali mu menadžeri u prvom timu nisu previše vjerovali i rijetko je igrao utakmice od prve minute.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.