9

Komentari (9)

yossarian
Ne možeš nekoga nazvati klošarima i očekivati pozitivne reakcije. Evo ti jedna priča o istinskom navijaču Arsenala, pa razmisli koga nazivaš klošarem. Dakle, oca tog navijača su četnici pretukli na smrt u Keratermu 1992. Neka humanitarna organizacija prebacila ga je sa porodicom u London, i to sjeverni. Dječak je odrastao u Londonu i postao vatreni navijač Arsenala. Kulturan, obrazovan, nevjerovatno pametan, pošten, vratio se u Bosnu i ima zavidnu znanstvenu karijeru. Klošar, gazija? Imaš problem, trebaš sagledati svoje ponašanje.
yossarian
Postoje osobe koje ne žele da im se pomogne. Kod opsesivno-kompulzivnog poremećaja to je čest slučaj, preko 95% osoba ne shvataju da trebaju pomoć. Razmisli Gazija, nikad nije kasno da prihvatiš činjenice. Iz nekog razloga si opsjednut Arsenalom. Šta te to toliko boli?
dr.nele
Ja sam dao njemu dijagnozu odd sindrom ,naziv za njeg je gospodin odd. Terapija mu je 5_6 x hadisi .......ali moram reci da je pravi krpelji i redakcija skontala da je smor aliii dzaba ..bolesnik otvori opet profil....to je dokaz da se radi o balavcu idolescentu bubuljicastom odbacenom u bilo kom segmentu drustva jedino su mu oni iz kuce bliski a i oni ga tjeraju za racunar da nas tusi budalastinjama
edinho
Samo da pozdravim najveceg navijaca Arsenala GAZIJU(CMARA)
Zaštita Identiteta
Cuj menadzeri, pa jbni wenger je u timu jos otkad se iwobijev otac rodio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.