Brazilac na radaru Stare dame

Juventusovih zatrašujućih 11 ako dođe Neymar!

Admin Čaušević

Brazilski i španski mediji su posljednjih dana objavili informaciju da Juventus pregovara s PSG-om oko dovođenja Neymara. 

Stara dama bi put Pariza poslala Paula Dybalu i novac, dok bi brazilski as postao novi član najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Teško je vjerovati u ovakav rasplet Neymarove snage prvenstveno što Bianconeri imaju limitiran budžet kada je u pitanju eventualna plata sjajnog Brazilca.

Prijelazni rok u Italiji traje do 2. septembra do kada će Juventus imati rok da u svoje redove dovede jednog od najboljih igrača današnjice. 

U međuvremenu španski AS je dao mašti na vodu te je sastavio Juventusovih idealnih 11 s Neymarom u timu. Ukupna vrijednost

Na golu bi stajao Szczesny, dok bi posljednju liniju s lijeva na desno činili Alex Sandro, De Light, Bonucci i Danilo.

Ključni igrač veznog reda bi naravno bio Pjanić, a trio na centru još bi činili Rabiot i Khedira.

Napad bi pored Neymara predvodili Ronaldo kao centralni napadač, te Bernardeschi koji bi igrao na desnom krilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ukupna vrijednost ove ekipe iznosi 630 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.