Sprema se zamjena igrača Juventusa i Barcelone? Paratici dao zanimljiv prijedlog Kataloncima
Juventus želi zamijeniti Cana za Rakitića

Sportski direktor kluba iz Torina je jučer bio u Barceloni

Sprema se zamjena igrača Juventusa i Barcelone? Paratici dao zanimljiv prijedlog Kataloncima

S. Pašalić

Potencijalni transfer Neymara u Barcelonu je ono o čemu se trenutno najviše piše, ali katalonski tim s druge strane radi i na odlascima.

Naime italijanski i španski mediji prenose da se sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici, jučer sastao sa predstavnicima Barcelone.

Glavna tema je bila mogući transfer Juana Mirande u redove Stare dame, ali se razgovarlao i o mogućoj zamjeni Emrea Cana za Ivana Rakitića.

Tuttosport piše da su pregovori započeli sa ponudom Ruganija za mladog igrača Barcelone, ali da se nakon toga pojavila zanimljiva ideja oko zamjene Rakitića i Cana.

Ernesto Valverde je prije nekoliko sedmica rekao kako će se Rakitić morati izboriti za mjesto u ekipi, a vjeruje se da bi njegov odlazak pomogao Barceloni u dovođenju Neymara.

S druge strane, Can je nakon samo jedne godine postao višak u Juventusu nakon dolaska novih pojačanja i klub iz Torina ga se želi riješiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

skoze.26
svaka vijest vam se vodi na rekla kazala, sta ste sve objavili pa nebi se ni jedan igrac zadrzao u sadašnjem klubu, nebitno o kojem klubu je rijec.
4 1
igb75759
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.Com
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi