Bob Marley kao inspiracija: Šta bi trebala da znači Neymarova poruka na Instagramu?

Nešto bi da poruči...

Bob Marley kao inspiracija: Šta bi trebala da znači Neymarova poruka na Instagramu?

E. Škorić
Teme:

Neymar je "ni na nebu, ni na zemlji" ovog ljeta. Čeka rasplet situacije, ni sam ne zna hoće li ostati u Parizu ili preći u Španiju.

Dugo se vodi 'bitka' za potpis Neymara. Barcelona pokušava da ga vrati, ali nikako da pronađen konačan dogovor s PSG-om, dok se iz prikrajka njegovom transferu nadaju i u Real Madridu.

Generalno je Neymar imao dosta turbulentnu godinu, a sada mu je glava okupirana pričom o mogućem transferu u Barcelonu.

Brazilac često koristi društvene mreže kako bi "poslao poruku" i obično to bude misteriozno, pa je tako bilo i ovoga puta.

"Problem je što ljudi mrze kada su iskreni i vole kada su lažni", napisao je Neymar, citiravši jamajčanskog muzičara Boba Marleyja.

Sada je pitanje šta je time želio da poruči. Prema najnovijim vijestima, Barcelona je spremna da ga plati 160 miliona eura i da plaćanje završi najkasnije u ljeto 2020. godine, ali je pitanje da li će to promijeniti stav Parižana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca želi da Neymar dođe na posudbu do kraja sezone i da onda otplati 160 miliona za njegove usluge, pa se čeka konačan odgovor iz francuske prijestolnice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi