Veliki preokret u slučaju Neymara: Juventus poslao ponudu za igrača PSG-a
Neymar želi napustiti PSG

Brazilac bi na kraju mogao stići u Torino

Veliki preokret u slučaju Neymara: Juventus poslao ponudu za igrača PSG-a

S. Pašalić

Barcelona i Real Madrid vode bitku za Neymara, a čini se da se sada u cijelu priču uključio i Juventus.

Naime, brazilski Globoesporte donosi vijest koja bi mogla uzdrmati evropski noogomet i piše da je je italijanski klub ponudio Paula Dybalu i određenu sumu novca za igrača PSG-a.

Interes dva španska kluba je već odavno poznat, ali PSG je do sada odbijao ponude Barcelone, a i sa Real Madridom ne može pronaći zajednički jezik.

S druge strane Thomas Tuchel je nedavno izjavio da Neymar može ići ukoliko za njega dođe zadovoljavajuća ponuda, a ova bi to svakako mogla biti.

PSG je zainteresovan za Dybalu koji je odbio transer u Manchester United i Tottenham, a njegova budućnost u Juventusu je i dalje pod znakom upitnika.

Italijanski i španski mediji su prenijeli informaciju Globoesportea pa tako AS piše da Juventus pored Dybale nudi i 100 miliona eura.

Neymar nakon sukoba sa čelnim ljudima PSG-a svakako želi napustiti Pariz, pa bi mogao biti zainteresovan da pređe u redove italijanskog prvaka i zaigra sa Cristianom Ronaldom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
To bi bilo super, spojiti u timu dva padavicara, dvije placipicke, dva silovatelja, pun pogodak.
0 5
Novibroj
Cula kazala mozda ga primila ehh ehh molim??? Neko se primio na vijesti??? Ovo sa ovim transferima djeluje kao teorija zavjere more biti nemora znaciti. Odo u cenifu vec mi se kaki od ovolikog tranfernogsranja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi