Nije im bilo lako

Ronaldo otkrio kako su optužbe za silovanje uzdrmale situaciju u njegovoj porodici

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo gostovao je na portugalskoj TV1 i priznao da je 2018. godina za njega bila vjerovatno najteža u karijeri.

Portugalski fudbaler objasnio je da prethodna godina nije bila teška zbog fudbala već zbog privatnih stvari zbog kojih je imao nekoliko teških situacija.

"2018. godina je bila vjerovatno najteža u mojoj karijeri, ali ne u profesionalnom smislu. Kada ljudi sumnjaju u tvoj integritet onda vas to zaboli. Imam veliku porodicu, partnera, četvero djece, a najstariji sin ima devet godina i već zna o kakvim stvarima se radi", rekao je Ronaldo.

On je naravno mislio na optužbe za silovanje koje su nakon skoro godinu dana odbačene. No, nažalost zbog toga je imao dosta problema u svojoj kući.

"Sve ono što su novine pisale ušlo je i u moju kući i bilo je zaista teško cijeloj porodici. Nije mi prijatno pričati o tome, ali na sreću dokazano je da nisam krvi. Porodica i prijatelji su to uvijek znali i bili su mi velika podrška", dodao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon privatnog života igrač Juventusa pričao je o fudbalu i ljetnom prelaznom roku koji još uvijek traje. Priznao je da je zaista previše da danas golmani ili defanzivci koštaju po 80-90 miliona eura.

"Teško je reći koliko ja vrijedim danas jer svaki igrač košta 100 miliona eura. Joao Felix je izuzetak jer se radi o velikom talentu, ali da se za golmane i defanzivce toliko plaća je zaista previše. Ne slažem se s tim, ali danas je na tržištu takvo stanje", zaključio je igrač Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.