Ronaldo: Karijeru bih mogao završiti sljedeće godine

Portugalac govorio o svojoj budućnosti

Ronaldo: Karijeru bih mogao završiti sljedeće godine

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je u razgovoru za portugalsku televiziju TVI govorio o svojoj budućnosti. 

Ronaldo je već više od desetljeća među najboljim igračima svijeta, prvenstvno zahvaljujući svom fudbalskom znanju, ali i odličnoj  fizičkoj spremi.

Višestruki osvajač Zlatne lopte ima 34 godine, međutim po formi i načinu na koji igra ostavlja dojam da izgleda znatno mlađe.

U razgovoru za TVI je rekao da bi sljedećeg ljeta mogao završiti karijeru, ali isto tako da bi mogao igrati još najmanje šest godina.

"Mogao bih karijeru završiti sljedeće godine, ali mogu igrati i do svoje 40. ili 41. godine. Ne znam, ono što uvijek kažem je da treba uživati svakog trenutka", rekao je Ronaldo te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sadašnjoj je odlična i trebam uživati u njoj. Mislim da niti jedan igrač ima više rekorda od mene, već sam u fudbalskoj historiji".

Ronaldov ugovor s Juventusom traje do 2022. godine. Prije toga je nastupao za Real Madrid, Manchester United i Sporting.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije