Foto: Screenshot

Ružne scene

Novi snimak iz Berna: Navijači Zvezde cipelarili čovjeka na zemlji, srećom bilo je i normalnijih...

Grupa navijače Crvene zvezda se potrudila da napravi "vatrenu" uvertiru u sinoćnju utakmicu svog kluba u Bernu.

Naime, Crvena zvezda je sinoć remizirala (2:2) na gostovanju kod Young Boysa u prvom meču play-offa za grupnu fazu Lige prvaka, a pred odigravanje utakmice došlo je do žestoke tuče.

Grupa navijača Zvezde se sukobila sa nekolicinom "lokalaca" i to ispred ustanove za odvikavanje od narkotika.

Pojavile su se i informacije da su se navijačima Crvene zvijezde zamjerile upravo osobe koje su posjećivale ovu ustanovu i u njoj se liječile, a mediji u komšiliku prenose informacije i da je sve počelo nakon provokacija i dobacivanja oko Kosova.

Na snimcima koji su se pojavili jučer moglo se vidjeti da grupa navijača Zvezde udara (čak i letvama) jednu osobu koja pokušava ući u dvorište već pomenute ustanove, dok se danas na internetu može pronaći još gori snimak.

Naime, na njemu se može vidjeti kako nekoliko navijača Zvezde i dalje nogama udara čovjeka iako je on već na zemlji i čini se ne baš pri svijesti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, bilo je među navijačima Zvezde i onih koji su pokušavali smiriti razularenu masu i spriječiti udaranje oborenog čovjeka.

Treba dodati i da su policajci pucali u zrak kako bi smirili situaciju i natjerali navijače Zvezde na povlačenje...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.