13

Komentari (13)

Sultan Sulejman
Genocidno-karpatske veprove i njihovu smrdiju (crnu rupu Evrope) treba hermeticki zatvoriti i bacit jednu atomsku da Balkan konacno progleda! Seme ih se zatrlo .
Buzim83
A stas,nisu oni krivi sta im je to u genima,genetski poremećen narod.
Avenue
Ovako se jagoda kurcio u turskoj pa dobio noz u srce
tbra
Nisu samo srbi ovakvi. Svi navijaci su isti. Cipelarili bi covjeka do iznemoglosti. Stoka. Ima normalnih navijaca naravno al ovo je stoka da 30 ljudi udara jednog covjeka, za giljotine su sve i jedan.
Samkodk
Stoka srpska ipak su srbi jedini narod u savremenoj evropi poslje drugog svjetskog rata koji su pocinili genocid i ovo je ocekivano od njih..
Nocni_kralj
Steta samo sto su se takvi kao ti izvukli i pobegli od tog "genocida".
TTV.KenyTB
sta radis na balijskom portalu veliki srbine idi tamo na magazin vas pa komentarisi
zigzag
Srpske "junacine" kao i 92 kad su se popeli na brda oko Sarajeva i "rokali" po nevinim ljudima, djeci i civilima u omjeru 10/1..kao sto su isto radili 30 na 1 u Vukovaru, junacine kad strijeljaju razoruzane ljude s rukama na ledjima i td...al zato pokazu ko su i sta su kad ih natjeras na traktore.. Stoka primitivna lazljiva mitomanska..
Dobojlija
Steta sto ste vi istraktorisali 95
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti