Wilfied Bony je nedavno trenirao sa Newportom

Zanimljiv izbor Antonija Contea

Inter umjesto Džeke sada želi dovesti igrača koji je trenirao sa engleskim niželigašem

S. Pašalić

Prema pisanjima engleskih i italijanski medija, nekadašnji napadač Manchester Cityja, Wilfried Bony, je na meti Intera.

Tuttosport piše da trener Nerazzurra Antonio Conte traži podršku za Romelua Lukakua. Belgijanac je na kraju ipak stigao u redove italijanskog kluba, ali Conte želi još jednog napadača.

Edin Džeko se tokom cijelog ljeta povezivao sa Interom, ali je na kraju potpisao novi ugovor sa rimskim klubom i tako stavio tačku na cijelu priču.

30-godišnji Bony je od ovog ljeta slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Swanseaom, a nakon toga je trenirao sa niželigašem Newportom kako bi ostao u formi.

Bony je nedavno rekao kako je njegov agent pričao sa italijanksim klubovima oko njegovog narednog transfera.

"Moj agent razgovara s nekim klubovima u Italiji i Turskoj. Čekamo najbolju ponudu, a nakon rasprave o njoj, pokušat ćemo otići tamo i potpisati. Nadam se da ćemo što prije pronaći klub.", rekao je nedavno 30-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Bonyja, Seydou Doumbia je još jedan igrač koji se povezuje sa Nerazzurrima. Bivši igrač Rome je također od ovog ljeta slobodan igrač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.