Inter odredio novu cijenu za Icardija

Argentinac višak u Interu

Inter odredio novu cijenu za Icardija

A. Čaušević

Još uvijek ima vremena da Mauro Icardi promijeni klub. 

Do kraja prijelaznog roka u Italiji je ostalo osam dana, a Inter će u tom periodu nastojati da se riješi argentinskog napadača.

Antonio Conte je odavno prekrižio Icardija, a u milanskom klubu traže idealnu soluciju kako se riješiti rasnog golgetera da pri tome ne pojačaju konkurenciju.

Sky Sport piše da su Nerazzurri odredili novu cijenu za Icardija te da će klub koju svojim redovima želi vidjeti ovog 26-godišnjaka morati platiti 70 miliona eura.

Napoli je bio spreman platiti 65 miliona računajući i bonuse, a sada je Inter dodatno podigao svoje zahtjeve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu Icardiju se ne ide iz Intera te nastavlja pokazivati želju da pokaže Conteu kako zaslužuje mjesto u ekipi.

Argentinskom napadaču je prije nekoliko mjeseci oduzeta kapitenska traka, a dolaskom Romelua Lukakua morao je promijeniti i broj. Tako je "devetku" zamijenio "sedmicom".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Humac
Kad je toliko para tražio on tj žena mu menadžer nek da Juventus toliko za njega.Sve se bojim da hoće a neznam bi li mogao i igrati u njih.Samoprecjenjeni igrač.Isto ko i Perišić odigra dobro koju utakmicu pa loše koju i sve tako.Bez kontinuiteta dobre igre.Perišić je prešao tridesetu s reprezentacijom je bio drugi na Svijetu.U padu je kao i svi Hrvatski stariji igrači kod kojih je došlo do zasićenja.A Icardi ni s Messiem ne može ništa a klupski da i ne govorim.Napravio je glupost sa ženom kad je počeo pilati granu na kojoj sijedi.Nije cijenio to što su izvukli iz anonimnosti Argentine.Pa nek ide u Napoli.Pitanje je kad će i hoće li Juve dostići Inter a o Milanu je smješno i pričati u titulama u LP a o mališanima iz Napolija ili Rima i ostalim bolje ne pričati.Čovjek je tu gdje jest zahvaljujući svojoj sljepoći.Sam pao sam se ubio.
0 0
rimke
sjeba te wanda pravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi