Na Meazzi spremaju transfer paket: Inter u posljednjem trenutku šalje ponudu za SMS-a?

Da li će Lazio pustiti svoju zvijezdu

Na Meazzi spremaju transfer paket: Inter u posljednjem trenutku šalje ponudu za SMS-a?

Prelazni rok u Engleskoj je završen, a Manchester United nije uspio realizovati transfer Sergeja Milinković-Savića iz Lazija.

Iako je navodno postojao dogovor između Uniteda, Lazija i SMS-a, Paul Pogba je ostao na Old Traffordu, pa Crveni đavoli nisu imali prostora za transfer reprezentativca Srbije.

Međutim, SMS bi mogao konačno napustiti Lazio.

Italijanska La Repubblica piše da Inter još nije odustao od SMS-a, te da će Nerazzurri "u sumrak" prelaznog roka pokušati realizovati njegov transfer.

Navodno će Inter uskoro uputiti ponudu, pa bi eventualni transfer veznjaka Lazija mogao biti realizovan u posljednji čas.

Vjeruje se da je za transfer Milinković-Savića potrebno oko 90 miliona eura, a Inter planira ponuditi značajnu svotu novca i dva svoja igrača u zamjenu - Mattea Politana i Roberta Gagliaridnija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, treba vidjeti da li će Lazio biti spreman pustiti svoju zvijezdu ovako kasno kada je prelazni rok u pitanju, s obzirom da vjerovatno neće imati vremena da pronađe adekvatnu zamjenu.

Podsjetimo, prelazni rok u Italiji traje do 2. septembra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ceSoloInter
nekima se gace vidim tresu, a i treba da se tresu...vraca se inter sa nikad stabilnijim financijama...a to je propast za juve...prvo su ismijavali kinezi ovo ono, a sad im je jasno da ce i nerazzuri pitati :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije