Prelazak Alexisa Sancheza u Inter zavisi isključivo od Martiala

Stvari se zakomplikovale

Prelazak Alexisa Sancheza u Inter zavisi isključivo od Martiala

E. Škorić

Inter i dalje radi na dovođenju Alexisa Sancheza, ali planovi bi se Italijanima lako mogli poremetiti zbog povrede Anthonyja Martiala.

Sanchez je bio korak od prelaska u Inter na posudbu, s tim da bi milanski klub imao pravo otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

I sam je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer prije tri dana potvrdio da pregovori traju i da je transfer izvjestan.

"I dalje traju razgovori sa nekim klubovima, ali on je igrao u prijateljskoj utakmici sa Sheffield Unitedom i igrao je dobro. Kao što sam već rekao, dobro radi", rekao je Solskjaer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prelazni rok u Italiji, ali i većini evropskih liga (izuzev Engleske) traje do 2. septembra i još uvijek ima "fore" za Sancheza, no sada su se stvari zakomplikovale.

Martial se povrijedio u meču protiv Crystal Palacea i o stepenu ozbiljnosti njegove povrede ovisi Sanchezova sudbina. Solskjaer navodno neće pustiti Čileanca ukoliko se ispostavi da će Martial pauzirati duži period, a u slučaju da bude brzo spreman za povratak na terene, onda će i Sanchez dobit šansu da ode u Inter.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije