Asmir otišao u Azerbejdžan

Kako je Prosinečki reagovao na Begovićev transfer?

E. Škorić

Asmir Begović napustio je Bournemouth i sezonu će provesti na golu azerbejdžanskog Qarabaga.

Iako je bilo raznoraznih špekulacija oko Begovića, na kraju je naš golman završio u prvaku Azerbejdžana, koji ga je posudio do kraja sezone.

Begović nije dobijao šansu u Bournemouthu i odlučio se na promjenu sredine, a očekuje se sada da bude redovan na golu Qarabaga, što bi ga moglo vratiti među stative Zmajeva.

I sam Robert Prosinečki, selektor Zmajeva, govorio je o potezu Begovića o odlasku u Azerbejdžan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Hvala Bogu, sigurno da mi je drago što je otišao u Qarabag da brani, jer kada braniš u svom klubu, onda možeš doći i u reprezentaciju. Ako bude branio, sigurno će biti pozvan, nemam nikakav problem s njim", komentarisao je selektor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.