23

Komentari (23)

Ibro
Laze Prosinecki
Jebo vas Begovic ne znam ko to forsira vijesti o Begovicu na sportsport.ba, Begovic je karina od golmana, sta to znaci, eto sad je Begovic potpisao za Qarabag i treba ga odmah zvati. Beovic kao golman mora se dokazati u Qarabagu da je golman vrijedan paznje a za to mora proci barem pola sezone da bude prvi golman, pa ako Begovic bude vrijedan paznje, onda neka ga pozove Prosinecki, a ako ni tamo Begovic ne uspije onda nikom nista i naravno nista od reprezentacije BiH.
xavi26
Robi, lažeš k'o pas!
Garant da se Begovic nece proslaviti ni u Azerbejdzanu i tamo ce nakon nekog vremena grijati klupu. Prvo se Begovic mora dokazati u Qarabagu, pa onda da dobije poziv za BH reprezentaciju.
BJB1
Nasa repka sluzi samo nebi li se pojedini uspjeli uvalit negdje,ako nista u arabiju,vrh fudbala,na klupi u drugim.ligama a najsmjesnije u prosjecnim.ligama nemaju mjesto a zelimo graditi repku,samo u nas po zaslugama i preporukama!
Fce
Valjda nece biti treci golman u Azerbaijan
Kiss
Begović je svoje odigrao,mislim da je Šehić spremniji od njega ali opet neko voli ovog neko onog
Mostar
Bola sta seres bolji Sehic, a kod ovog selektora, pa vidicemo Kad bude otiso Prosinecki, jer prosto sumnjam da ce dobit Sve do kraja Grcku u Grckoj, Italiy u Sarajvu odnosno Armeniju u gostima negdje ce kiksnut
gAZijAaaaaaa
Sve mogu razumjeti..ali da Hajrovica ne zove nikako..pa ne mora biti starter, neka odigra po 10 minuta..pa on nije ni ranije toliko bio standardan, ali nikada mu necu zaboraviti BOMBU U SLOVACKOJ, nakon sto smo kiksali u Zenici, bio sam u Slovackoj i tada je usao kada se lomio rezultat..taj gol je bio kljucni za odlazak na Svjetsko..
1981mostar
Covjek se od pocetka nove sezone trazi u dinamu, nije jos postene utakmice odigrao. Sad nek zove grcka chsristeasa samo zbog gola 2004. Smijesno i preglipo razmisljanje
gAZijAaaaaaa
O cemu ti pricas, Dzeko i Pjanic su samo standardni , a Izet standardniji je i od Duljevica,Bicakcica, Bajica i Todorovica da ne pricam, onda dvojac iz Saudijske Arabije..ne budi smijesan..ali zbog takvih kao sto si ti, sve je manje normalne raje na domacim utakmicama, a sve vise takvih kao TI, raje sa TEFERICA..
Dela
Bravo za komentar, pozz
gAZijAaaaaaa
Vidi se da samo pratis prva dva kola..
Hare
Hahahaha Bičakčić čak i igra dobro,bio u timu kola
kolumbo
cestitam svima na komentarima o Jajalu ,Kapicu,Vrancicu itd.,koga vise foliraju,ali slaba vajda
zvjezdan10
Ma mi smo carevi , imamo igrača u Bundesligi(Kapic) i u Premier ligi (Vrančić) koji nemaju mjesto u repki.Jaki smo ko crna zemlja.
zvjezdan10
I naravno Seriji A (Jajalo) , beton smo.
1981mostar
Redovno igra kapic u paderbornu ja ja ja ja. A vrancic u 4 kola 17 minuta skupio ja ja ja ja. Jedino jajalo igra reeovno a doci ce u repku samo nek nadtavi igrat redovno
pipun
Ni Prcic nije za nepozvat ...
Benjamingst
Kapic neigra za svoj klub Vrancic isto
Mica
ko igra od ovih 23 izuzev bicakcica,djeke pjane i visce.
zvjezdan10
Ma mi smo carevi , imamo igrača u Bundesligi(Kapic) i u Premier ligi (Vrančić) koji nemaju mjesto u repki.Jaki smo ko crna zemlja.
Mowzilla
Ono kad te sila natjera, pomalo ironićno...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.