Sjajna imena su stigla u Italiju ovog ljeta

Zna se i ko ima najviše igrača

Najbolja postava igrača koji su ovog ljeta stigli u Seriju A izgleda zastrašujuće

S. Pašalić

Ovog ljeta je bilo dosta zanimljivih transfera u Seriji A, a neki su završeni posljednjeg dana prelaznog roka.

Tako je Henrikh Mkhitaryan stigao iz Arsenala u Romu na jednogodišnju posudbu, a upravo je on jedan od onih koji čine najbolju postavu sastavljenu od igrača koji su ovog ljeta stigli u Italiju.

Na golu se nalazi Pau Lopez koji je stigao iz Betisa u Romu za 23.5 miliona eura, a u posljednjoj liniji su Danilo, Godin, De Ligt i Theo Hernandez.

Ramsey i Rabiot se nalaze ispred njih, a trojica igrača u ofanzivnom redu su Lozano, Mkhitaryan i Franck Ribery.

Romelu Lukaku je ipak posljednjeg dana prelaznog roka u Engleskoj stigao u Inter pa je jasno zašto se nalazi u vrhu napada najbolje postave igrača koji su tek stigli u Seriju A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo je da najviše igrača ima Juventus (4), Roma i Inter imaju po dva, a Napoli, Milan i Fiorentina imaju po jednog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.