Briljira u Manchester Cityju

De Bruyne već zna narednu destinaciju: "Rekao sam mu da mi ostavi mjesto"

Admin Čaušević

Uzimajući u obzir formu u kojoj se nalazi Kevin De Bruyne je trenutno možda i najbolji veznjak svijeta. 

De Bruyne briljira u dresu Manchester Cityja, a sjajnu formu potvrdio i u dresu reprezentacije. Potvrdio je to i protiv Škotske kada je u trijumufu od 0:4 zabio gol i upisao tri asistencije.

Ovaj 28-godišnjak sigurno uživa u redovima Građana, međutim polako već razmišlja gdje će biti za nekoliko godina. Protiv povratka u Belgiju ne bi imao ništa.

U razgovoru za The Sun kazao je kako je rekao Vincentu Companyju da mu sačuva jedno mjesto u Anderlechtu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rekao sam mu da mi sačuva mjesto za nekoliko godina kada završim ovdje. Ako to uradi za mene, znam gdje će biti moja naredna destinacija i moj posao", rekao je De Bruyne.

Inače, De Bruyne je ugovorom za Manchester City vezan do ljeta 2023. godine pa će u Briselu morati sačekati na njegov eventualni dolazak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.