Manchester City u januaru kreće u "napad" na zvijezdu Intera?

Tvrde Italijani

Manchester City u januaru kreće u "napad" na zvijezdu Intera?

Jedan od najboljih poteza Intera u proteklom periodu bio je dovođenje Milana Škriniara iz Sampdorije na ljeto 2017. godine.

Slovački defanzivac je postao izuzetno cijenjen širom Evrope, te je izuzetno važan dio Conteovih planova za "novi Inter".

Škriniar je krajem prošle sezone i potpisao novi ugovor sa Interom koji važi do 2023. godine, ali možda ni to ne pomogne da se Slovak još dugo zadrži na Meazzi.

Navodno je Manchester City i ovog ljeta pokušavao dovesti Škriniara. Građani nisu uspjeli, ali Calciomercato sada tvrdi da će se na zimu vratiti sa novim ponudama i pokušajima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pep Guardiola silno želi vidjeti Škriniara u srcnu odbrane Cityja, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će Inter i u januaru uspjeti odoliti eventualnim ponudama Građana.

Inače, City je ostao bez Laportea koji se povrijedio i već sada su Građani očajni za novim pojačanjem u zadnjoj liniji. To bi ih moglo natjerati da na zimu pošalju ponudu toliko bogatu da je Inter neće moći odbiti...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Winningrun
Calciomercato i sportsport su sve igrače prodali u 15 klubova.Dzeko je potpisao jedno 18 puta za Intera,12 puta za Milan,6 puta za Wolfsburg...3 puta za West Ham. Stvarno ste dosadni gdje bi ko mogao i to,kad predje pišite
3 0
zedovina
Nema od tog ništa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi