Guardiola šalje bogatstvo na Apenine

Poslije povrede Laporeta

Guardiola šalje bogatstvo na Apenine

A. Čaušević

Manchester City je na duži period ostao bez Aymerica Laporeta nakon što je odlični štoper morao operisati koljeno. 

Engleski mediji pišu da će Pep Guardiola u januaru sigurno dovesti pojačanje u defanzivnom dijelu tima, a oko je bacio na fudbalera Intera.

Express navodi da će Građani u januaru krenuti po Milana Skriniara, sjajnog Slovaka koji pruža odlične partije u dresu milanskog kluba.

Problem će svakako predstavljati ošteta zbog čega će Guardiola na Apenine morati poslati pravo bogatstvo ako želi vidjeti Skriniara u svojim redovima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ovaj 24-godišnjak je nedavno produžio ugovor s milanskim klubom i zaista će Guardiola teško oteti Antoniju Conteu.

Prema nezvaničnim informacijama Nerazzurri defanzivca kojeg su 2017. godine platili 34 miliona eura nemaju namjeru pustiti za cifru manju od 100 miliona eura.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pljuc
Ma ja trenerčuna neviđena, odmah trista miliona kešira :)
5 0
Kiss
da li će on ikad dovesti igrača ispod 20 mil. €
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi