Džeko je otkrio gojaku kakav je tim Atalanta

Igrač Dinama govorio pred meč Lige prvaka

Gojak objasnio kako mu je Džeko pomogao savjetima pred meč sa Atalantom

S. Pašalić

Dinamo u srijedu na Maksimiru igra utaakmicu Lige prvaka protiv Atalante.

Zagrepčani se pored italijanskog predstavnika nalaze u grupi još i sa Manchester Cityjem i Shakhtarom, a ovu fazu su izborili nakon što su uspješno prošli i posljednju prepreku - norveški Rosenborg.

Ekipa Nenada Bjelice je dobila prvi meč sa 2:0, ali je zatim na gostovanju gubila sa 1:0, a onda je bh. nogometaš Amer Gojak postigao fenomenalan gol i tako srušio snove navijača Rosenborga.

Igrač Dinama je dao izjavu hrvatskim novinarima pred meč protiv Atalante i otkrio kako je dobio par savjeta od Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu. Drago mi je što čekamo Atalantu kod kuće i nadamo se pobjedi. Gol Rosenborgu mi jako znači za samopouzdanje, kao i igre za Bosnu i Hercegovinu. To me podiglo."

"Edin Džeko mi je otkrio neke stvari o Atalanti, rekao mi je da su brzi i agresivni. Ko god da dođe na Maksimir, bit će mu teško igrati protiv nas.", rekao je Gojak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.