Džeko: Definitivno sam sretan zbog ovog transfera

Obradovao ga dolazak Mkhitaryana

Džeko: Definitivno sam sretan zbog ovog transfera

Edmir Škorić

Dolazak Henrikha Mkhitaryana u Romu obradovao je i Edina Džeku.

Već u prvom nastupu za Romu, u 4:2 pobjedi nad Sassuolom u nedjelju, Mkhitaryan je zabio pogodak.

Iako je u Rim došao na posudbu iz Arsenala, Džeko je sretan, vjeruje da je Armenac pun pogodak i da će pomoći Romi u ostvarenju ciljeva.

"Očekivao sam ovo od njega", rekao je Džeko, pa je nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znam da je sjajan igrač i da je vrlo dobro pojačanje našoj ekipi u napadu. Siguran sam 100% da će nam biti od velike pomoći. Definitivno sam sretan što vidim da se ovaj transfer dogodio. Nadamo se da će ovdje dugo ostati, može postići veliki brj golova i upisati dosta asistencija".

I sam Džeko se upisao u strijelce za Romu i po svemu sudeći dobro će se slagati iako su nedavno bili na protivničkim stranama, kada je Mkhitaryan s Armenijom srušio Bosnu i Hercegovinu u Jerevanu (4:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi