Na putu za Bolognu

Nije teško pogoditi ko u vozu sjedi pored Džeke

Admin Čaušević

Romina ekspedicija je večeras doputovala u Bolognu gdje ih sutra čeka duel 4. kola Serije A protiv istoimenog domaćina. 

Fudbaleri, stručni štab te pojedini klupski čelnici su iz Rima doputovali vozom, a nije teško pogoditi ko je prilikom putovanja pravio društvo Edinu Džeki.

Naime, Džeko je sjedio u separeu s dvojicom igrača koji dolaze sa prostora bivše Jugoslavije, Nikolom Kalinićem i Aleksandrom Kolarovom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Popularni Dijamant odavno dijeli svlačionicu s Kolarovom kako u Manchester Cityju tako i u Romi, dok je je saigrač sa Kalinićem postao prije nekoliko sedmica kada je Hrvat stigao u redove Vučice.

Roma je u prva tri kola igrala na Olimpicu i sutrašnji duel protiv veoma odlične Bologne će biti pravi ispit zrelosti za izabranike Paula Fonsece. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.