Ove sezone odlični Miljan Govedarica zadovoljan je protivnikom u 1/8 finala Kupa

Sjajno krilo HŠK Zrinjski za SportSport.ba

Miljan Govedarica: Mogli smo proći i bolje ali uloga favorita je naša

U osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski, voljom ždrijeba, na svom terenu dočekat će ekipu FK Sloboda koju su Plemići jučer u okviru 10. kola PL savladali na Tušnju.

Povodom saznanja imena protivnika u Kupu BiH za SportSport.ba Miljan Govedarica, koji ove sezone u dresu Zrinjskog igra sjajno, prokomentirao slijedećeg protivnika Plemića:

"Ždrijebom smo, kad sve saberemo i oduzmemo, zadovoljni" - govori krilo Zrinjskoj i dodaje:

"Mogli smo proći bolje, ali i gore, no sasvim smo zadovoljni činjenicom da igramo protiv Slobode protiv koje smo jučer odigrali dobru partiju i savladali ih na njihovom terenu. S druge strane, nikako se ne smije zanemariti specifičnost Kup natjecanja u kojem je posebno u ovim ranijim fazama sve moguće. Ipak mislim da smo veliki favoriti, da je kvalitet na našoj strani, plus to što ćemo igrati na svom terenu i pred svojim navijačima"

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ove godine klupski cilj je dogurati što dalje i u Kupu pa ćemo i u srijedu razmišljati ni o čemu drugom nego o pobjedi i plasmanu u 1/4 finale"- mišljenja je Miljan Govedarica.

Svi susreti osmine finala Kupa na rasporedu su iduće srijede.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.