EPA

Posjetio ga fizioterapeut reprezentacije BiH

Prva fotografija Emira Spahića nakon saobraćajne nesreće

Nakon 24 dana liječenja Emir Spahić nedavno je izašao iz bolnice.

Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH na KCUS-u je bio na liječenju nakon saobraćajne nesreće koju je 30. augusta doživio kod Gacka, a pri udesu pretrpio je povrede grudnog koša, bubrega i karlice.

Prilikom boravka u Sarajevu je Spahić bio podvrgnut i operativnom zahvatu, a njegovo zdravstveno stanje danas je, srećom, vrlo dobro i u međuvremenu pušten je na kućno liječenje. 

Pristup Spahiću u bolnici imali su samo rijetki, a među onima koji su imali priliku da ga posjete je i Ismar Hadžibajrić s kojim je u dobrim odnosima još iz vremena dok je igrao za BiH, budući da je isti fizioterapeut u našem nacionalnom timu.

'Svježu' fotografiju sa Spahićem, Hadžibajrić je objavio i na svom Facebook profilu na kojoj je vidljivo kako se proslavljeni bh. fudbaler dobro oporavlja.

Foto: Facebook
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.