Spahićevo stanje stabilno
EPA

Iz Trebinja prebačen u Sarajevo

Spahićevo stanje stabilno

Emir Spahić u stabilnom je stanju nakon što je doživio saobraćajnu nesreću.

Protekle noći bivši kapiten reprezentacije BiH je imao saobraćajnu nesreću kod Gacka, a teške tjelesne povrede koje je zadobio utjecale su na to da iz trebinjske bolnice bude prebačen u Sarajevo.

Spahić je smješten na Klinku za anesteziju i reanimaciju KCUS-a, a njegovo stanje je, srećom, stabilno. 

Sa proslavljenim fudbalerom u vozilu "Jeep Wrangler“ je, podsjetimo, bila i osoba inicijala M.H. protiv koje su policijski službenici u Gacku poduzeli mjere u cilju dokumentovanja krivičnog djela "Izazivanje opšte opasnosti“.

Inače, Spahić se na području Gacka mogao često vidjeti, obzirom da se radi o mjestu njegovog porijekla, a tu je nerijetko išao i u lov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi