Emir Spahić otišao kući
(Foto: EPA)

Bivši bh. kapiten

Emir Spahić otišao kući

M. Šljivak

Nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić doživio je krajem augusta tešku saobraćajnu  nesreću.

Spahić je teško stradao u prevrtanju terenca kod sela Ključ, te je prethodne tri sedmice boravio na liječenju na Kliničkom centru Sarajevo.

Emir je jučer napustio sarajevsku bolnicu nakon 24 dana. Ljekari su odlučili da može ići na kućno liječenje, a Spahić je to odmah i učinio.

Liječenje će nekadašnji fudbaler nastaviti u rodnom Dubrovniku. Tamo je bivši bh. reprezentativac i nastanjen i imat će sasvim sigurno odlične uslove za oporavak uz porodicu.

Emir Spahić je nakon završetka profesionalne karijere ostao u sportu. Igrao je za malonogometni klub iz Dubrovnika u prvenstvu Hrvatske, a u karijeri je nastupao za veliki broj timova među kojima su Montpellier, Sevila, Bayer i HSV.

Za reprezentaciju BiH skupio je 94 nastupa.

Top Komentari

nijepoznat
Krivolovac
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi