Nezadovoljan u Juventusu

Emre Can traži transfer, poznat sljedeći klub?

Njemački fudbaler Emre Can mogao bi tokom zime okončati epizodu u Juventusu.

Iako je došao kao veliko pojačanje, u tekućoj sezoni Can je odigrao samo 59 minuta za Bianconere, pa stoga napisi o prijevremenom odlasku i nisu iznenađujući.

Bez obzira što Sarri uporno tvrdi kako je zadovoljan Canom, italijanski mediji uvjereni su da će 25-godišnji fudbaler napustiti Juventus i već uveliko predviđaju koje bi moglo biti sljedeće odredište u njegovoj karijeri.

Za Canove usluge se, naime, interesuje Betis čiji su čelnici u potrazi za fudbalerom koji bi popunio prazninu u veznom redu i navodno prvi 'pick' trenera Rubija je upravo Nijemac turskog porijekla.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klub iz Seville razmišlja još o Santiagu Ascacíbaru iz Stuttgartu, Barceloninom Carlesu Aleni, a u opticaju je i Santiago Cáseres koji nastupa za Villarreal.

Podsjećanja radi, Canu ugovor s Juvent usom važi do 2022. godine i njegova vrijednost se na tržištu procjenjuje na 40 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.