Bivši igrač Juventusa će sutra objaviti odluku o svojoj budućnosti
Marchisio je prije nekoliko mjeseci jasno rekao da u Seriju A može da se vrati samo ako će nositi dres Juventusa i da ne želi nastupati za druge klubove

Možda ga više nećemo gledati na terenima

Bivši igrač Juventusa će sutra objaviti odluku o svojoj budućnosti

S. Pašalić

Claudio Marchisio će sutra održati press konferenciju na kojoj će objaviti odluku o svojoj budućnosti.

Nekadašnji igrač Juventusa koji je u ovom klubu i započeo svoju karijeru i za koji je upisao 389 nastupa je 2018. godine napustio Torino.

Italijanski veznjak je sa Starom damom osvojio sedam puta naslov prvaka u Seriji A, a zatim je potpisao za Zenit, ali je nakon nešto manje od godinu dana odlučio da napusti ovaj klub.

Razlog je bila teška povreda koljena Marchisija zbog koje je odigrao samo 15 utakmica za ruski klub i na kraju je odlučio da je najbolje za obje strane da dođe do rastanka.

On se nedavno povezivao sa Glasgow Rangersima i Monacom, a posljednjih dana italijanski mediji su pisali o tome da će sutra donijeti svoju konačnu odluku.

Mnogi su očekivali da će Marchisio objaviti ime novog kluba za koji će igrati, međutim Gazzetta dello Sport izvještava da će 33-godišnji Italijan okačiti svoje kopačke o klin i završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi