Robertson je glavni krivac za gužvu nakon meča

Perez je nakon toga poptuno izgubio živce

Englezi otkrivaju: Igrač Liverpoola je svojim potezom sve "zakuhao" nakon završetka meča

S. Pašalić, foto: EPA

Liverpool je danas u posljednjim trenucima stigao do pobjede na Anfieldu protiv Leicestera rezultatom 2:1.

Redsi su golom Jamesa Milnera sa bijele tačke u 95. minuti upisali osmu pobjedu i zadržali maksimalni učinak te sada imaju 24 boda.

Ipak, nakon završetka meča došlo je do gužve na terenu u kojoj su učestvovali igrači oba tima, a bilo je i naguravanja između nekih igrača.

Mnogi su vidjeli da je igrač Leicestera, Ayoze Perez burno reagovao i mislili su da je on i započeo cijeli incident, ali čini se da je situacija nešto drugačija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, trener Leicestera, Brendon Rodgers tvrdi da je Andy Robertson provocirao Pereza, te ga je i odgurnuo zbog čega je igrač ovog tima burno reagovao.

"Kako su mi rekli momci, nakon posljednjeg zvižduka Andy Robertson je slavio i gurnuo ga. Perez to vjerovatno nije očekivao. Očito je bio nervozan zbog toga i to je dovelo do malo gužve. Ali to zapravo nije bilo ništa.", rekao je Rodgers.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.