Liverpool u 95. minuti iz penala stigao i do osme pobjede, Aston Villa razbila Norwich
Mane je bio strijelac prvog gola za Liverpool

Redsi su mogli biti kažnjeni za svoje promašaje, ali su se na kraju ipak provukli

Liverpool u 95. minuti iz penala stigao i do osme pobjede, Aston Villa razbila Norwich

S. Pašalić, foto: EPA

Liverpool je u 8. kolu Premier lige na Anfiledu dočekao Leicester i upisao pobjedu rezultatom 2:1

Ekipa Jurgena Kloppa je stigla i do osme pobjede, a gosti su na kraju propustili veliku priliku da stignu do boda.

Redsi su dominirali od prve minute i stvarali šanse, a do vodstva su stigli u 40. minuti kada je Sadio Mane nakon sjajne asistencije Milnera pogodio za 1:0.

Bio je to rezultat prvog poluvremena, a u nastavku je Liverpool nastavio sa napadima, ali nije uspijevao postići drugi gol.

Gosti su u nastavku zaigrli malo bolje i imali neke svoje šanse, a to se na kraju i isplatilo u 80. minuti kada je Maddison pogodio za 1:1.

Činilo se da će Liverpool upisati i prvi remi, a onda je u 95. minuti dosuđen penal za domaće, a Milner je na kraju bio siguran za 2:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aston Villa je razbila Norwich u gostima sa 5:1, a strijelci su bili dva puta Wesley, te po jednom Grealish, Hourihane i Luiz. Wesley je također u prvom poluvremenu i promašio penal. Josip Drmić je u 88. minuti pogodio za domaće.

Burnley je na svom terenu ugostio Everton i upisao pobjedu rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici je postigao Hendrick u 72. minuti. Watford i Sheffield United su odigrali 0:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi