Obračun igrača Liverpoola i Leicestera nakon završetka utakmice

Uzavrele strasti

Obračun igrača Liverpoola i Leicestera nakon završetka utakmice

M. Šljivak

Liverpool je danas golom sa penala u 94. minuti savladao Leicester sa 2:1.


Lisice su odigrale zaista dobar meč, ali na kraju su ipak ostali bez bodova i to nakon što je James Milner zabio sa 11 metara za 2:1.

Nakon utakmice bilo je zaista žestoko sa obje strane. Ratoborni Ayoze Perez pokušao je da se obračuna sa nekolicinom fudbalera Liverpoola i umalo je uspio u tome.

Saigrači su ga jedva zadržavali da ne napravi veliki incident i uspjeli su ga odvesti u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovako je to izgledalo...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Alpasinacxx
I ove sezone će City morati imati 100 bodova da bi bio prvak. Liverpula igra odlično, ali za nivo ispod Citya. Ašćafs se pokušavaju skinuti sa trona da liga bude marketinški isplativija.
1 3
Pljuc
S kim bi se obračunao taj jad?ahahaha mogao je jedino sa bajlagom ispod oka kući otići ahahs
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi