(Foto: EPA)

Protiv Mallorce dosta igrača van terena

Ozbiljni problemi u Realu: Kraljevi ostali bez pola tima

Midhat Šljivak

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane našao se u ogromnim problemima.

Francuski stručnjak ostao je bez pola tima nakon reprezentativnih utakmica, pa će u subotnji meč protiv Mallorce Kraljevi ući itekako oslabljeni.

Lucas Vazquez, Nacho i Toni Kroos sigurno neće igrati, izvjesno je da zbog povreda u sastavu neće biti Luke Modrića i Garetha Balea, no tu se priča o problemima ne završava.

Prvi golman Thibaut Courtois, te štoper Raphael Varane su pod velikim upitnikom za ovaj meč i bit će pravo iznenađenje ako ih vidimo u sastavu.

Real je ionako od početka sezone imao ozbiljne probleme, posebno sa formom, a sada ih muče povrede koje bi mogle imati utjecaja na rezultate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madridski tim će igrati i susret Lige prvaka sredinom sedmice, a morat će na putovanje u Istanbul, gdje igraju protiv Galatasarayja.

Iako će igrati bez pola ekipe Real je u kladionici Mozzart još uvijek veliki favorit za pobjedu. Opkladu ostavite OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.