Nekoliko zanimljivih imena je tu

Patrice Evra izabrao najbolji tim fudbalera s kojima je igrao i sve iznenadio

Endin Čaušević

Bivši fudbaler Manchester Uniteda, Patrice Evra, izabrao je najbolji sastav sačinjen od igrača s kojima je imao priliku igrati.

Evra je najveći dio svoje karijere proveo u dresu Manchester Uniteda s kojim je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti. Bio je standardni član prve postave i jedan od igrača kojem je Sir Alex Ferguson najviše vjerovao.

On je sinoć bio gost na Sky Sportsu u okviru emisije za Premiership, te je imao nekoliko zanimljivih komentara. Pored toga Evra je dobio zadatak da izabere najbolji sastav igrača s kojima je igrao u svojoj karijeri.

Pored Manchester Uniteda on je još nastupa za Nicu, Monaco, Juventus, Marseille i West Ham. Iako mu nije bilo lagan izbor uspio je iznenaditi javnost što se u ekipi nisu našli neki od ključnih igrača Manchester Uniteda iz njegove generacije poput Rooneyja i Vidića.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U najboljem timu Patricea Evre su: Edwin van der Sar, Dani Alves, Giorgio Chiellini, Rio Ferdinand, Patrice Evra, Ji-Sung Park, Paul Scholes, Andrea Pirlo, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo i Carlos Tevez. Naravno trener ovog tima je Sir Alex Ferguson.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.