Nevjerovatno kako nisu uspjeli izjednačiti

Slavia u posljednjim sekundama promašila zicer protiv Barce, a reakcija trenera sve govori

Endin Čaušević

Barcelona je večeras teže nego što se očekivalo slavila u Pragu protiv Slavije sa 2:1.

Katalonski klub je odlično otvorio meč i poveo već u trećoj minuti kada je mrežu domaćeg tima zatresao Lionel Messi nakon odlične asistencije Arthura.

Ipak, početkom drugog dijela Slavia je izjednačila golom Borila na 1:1, ali je to slavlje kratko trajalo. Barca je došla do pobjede autogolom Olayinke iz 57. minute.

Češki klub je večeras odigrao odličan meč i čudo je kako nisu uspjeli doći do boda. Slavia je u finišu imala nevjerovatan pritisak i nekoliko strašnih prilika, ali gola nije bilo.

U posljednjim sekundama utakmice domaći su imali zicer preko Husbauera koji je šutirao pored gola. Nakon ove šanse u centru pažnje bio je trener domaće ekipe Jindrich Trpisovsky koji je pao na zemlju u nevjerici da to nije bio gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, on sigurno može biti ponosan na igru svog tima koji je dobio paklenu grupu, ali su pokazali da se mogu nositi s Interom, Barcelonom i Dortmundom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.