Igračima Slavije večeras je zabranjeno da traže dres od Messija, a stiglo je i objašnjenje

Ne mogu mu zamjeriti

Igračima Slavije večeras je zabranjeno da traže dres od Messija, a stiglo je i objašnjenje

E. Čaušević

Barcelona večeras igra u gostima protiv Slavije iz Praga u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub nakon dva kola ima četiri boda i sigurno da bi sve osim pobjede Barce večeras bilo ravno senzaciji.

Pred početak utakmice pojavila se zanimljiva informacija, a to je da je trener domaćeg tima Jindrich Trpisovsky zabranio svojim igračima da na kraju utakmice traže dres od Lionela Messija.

Defanzivac Slavije, Vladimir Coufal, objasnio je zbog čega im trener ne dopušta da neko od njih razmijeni dres s kapitenom Barcelone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znao sam da ćete me pitati za Messijev dres. Nećemo praviti ništa spektakularno oko toga i da svi trčimo i tražimo mu dres. To bi se sigurno desilo, ali trener je odlučio da sebi uzme dres iako navija za Liverpool pa ne znamo šta će mu", kroz smijeh je rekao Coufal.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi