Urnebesna scena iz Istanbula

Jović ništa nije razumio Zidanea, zbunjeni Francuz mu rekao da radi samo jedno

Admin Čaušević

Situacija sa utakmice Galatasaray - Real Madrid možda najbolje govori o situaciji Luke Jovića u madridskom klubu. 

Kraljevi su susret trećeg kola Lige prvaka dobili s minimalnih 0:1 i tako napravili važan korak ka novom prolasku grupne faze. Jović je na terenu proveo posljednjih 10-ak minuta utakmice.

Zinedine Zidane je Bijeljinca u igru ubacio u 82. minuti umjesto Rodryga i na engleskom jeziku mu je objašnjavao da treba igrati na poziciji desnog krila gdje je do tada igrao Brazilac.

Međutim, Francuzu je shvatio da ga Jović baš i ne razumije ono što se traži od njega pa ga je pitao je li u redu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kada je shvatio da ga mladi napadač nije shvatio samo mu je rekao: "Napadaj, to je sve. Hajde!"

Jovićeva situacija u Realu trenutno djeluje veoma zabrinjavajuće jer još uvijek nije postigao svoj prvijenac. Do sada je upisao devet nastupa, tri puta je bio starter i skupio je ukupno 292 minute.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.