Zidane prekrižio Jovića, razočarala ga još trojica
EPA

Trener Reala gubi strpljenje

Zidane prekrižio Jovića, razočarala ga još trojica

Bijeljincu Luki Joviću nikako ne ide otkako je došao u Real Madrid.

Za usluge mladog napadača ljetos je Real Madrid izdvojio 60 miliona eura, vjerujući da će nastaviti sa sjajnim igrama, ali nakon sedam utakmica on i dalje čeka na prvijenac.

Kada je tako ne čudi što je Jović sve češće na udaru španske javnosti, od strane mnogih uglednih medija označen je već kao promašaj, a čini se kako je i trener Zinedine Zidane izgubio strpljenje.

"Realovog trenera su razočarali mnogi igrači, a najviše od svih Jović. Očekivanja nisu opravdali ni Isco, Odriozola i Vinicius. Isco u ovom trenutku nema nivo da nosi dres Reala, Vinicius ne može napraviti razliku, Odriozola ne može biti u prvih 11 Reala, a Jović nije napadač za klub koji ima 13 naslova evropskog prvaka", navodi ABC i dodaje:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jović nije dovoljno dobar za Real, svjestan je i sam Zidane. Oni su na udaru i Zidane će ih vjerojatno otpisati. Ako on ne bude otpisan prije njih."

U prethodnom ligaškom meču protiv Mallorce, Jović je priliku dobio od prve minute, ali njegova statistika na kraju je bila poražavajuća. Za vrijeme provedeno na terenu imao je tek 25 dodira s loptom, a u šesnaesterac skoro da nikako nije ni ušao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Pa glup i gluplji bi znali da Jovic nije za Real. Cisto bacanje para ali posto nisu nikoga mogli dovest koga su zeljeli onda je Perez da zamaze oci dovodio bilo koga. Posto on tako inace dobija na izborima. Dovede igrace i dibije glasove.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti