(Foto: EPA)

Smatraju da je Ronaldo glumio

Penal u Torinu izazvao lavinu komentara: Odvratno...

Midhat Šljivak

Puno kontroverzi izazvao je penal koji je jučer dosuđen torinskom Juventusu protiv Genoe.

Nakon što je Cristiano Ronaldo pao u kaznenom prostoru sudija je pokazao na bijelu tačku, a Portugalac je zabio za pobjedu Stare dame i povratak na prvo mjesto.

Nakon utakmice bilo je zaista dosta komentara vezanih za penal, a posebnu pažnju je privukao komentar Marca Insignea, brata fudbalera Napolija Lorenza.

"Gdje je VAR? Upropaštavate italijanski fudbal", komentarisao je Marco, a zatim se oglasio i fudbaler Genoe Domenico Criscito, koji zbog povrede nije igrao.

"Kako odvratno", napisao je Criscito, a zatim je ovu objavu obrisao.

Žestok je bio i napadač Napolija Fernando Llorente koji je dao savjet Ronaldu:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Istinski šampion uvijek govori istinu i uvijek je pošten", na što se ponovo javio Marco Insigne sa riječima 'fudbal je mrtav'.

Bilo kako bilo VAR je i uveden kako bi se sporne situacije provjeravale, pa odluku sudija svi moraju prihvatiti, htjeli to ili ne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.