16

Komentari (16)

barcaforever
Da je ovako pao u finalu ili polufinalu lige prvaka, kupa ili bilo čega i da je uspio izboriti penal i da mu to sudija dosudi rekao bih svaka čast, ali brate protiv Genoe se ovako baca na pod i sramoti to mi ne ide u glavu nikako...nemam komentara, odglumio je kao da je amater igrač
F_C_Bracelona_
youtu.be/ RV7863W62jU Jest mu drago što je odglumio penal, on živi za ove stvari.
F_C_Bracelona_
Ne zovu ga džabe PENALDO.
hangouts123
Kakav njihov fudbal i liga Dinamo Zagreb nabija gol razliku u LP preko njihovih klubova
harehare
Volim Ronija,ali ovo nije penal
Syr
al fkt jesu li ljudi mahniti il glupi il coravi? vokio Ronalda il ne volio ..mrzio Juventus il ne..apsolutno nevazno..al a sta ovdje nije jasno? Kontakt u sesnaest metara je penal..da je na sredini svirao ovakav faul niko nista ne bi progovorio ni prigovorio..faul i na sredini i u sesnaest je faul..a kontaka je bilo. U prvom kolu mislim da je Martens pao i nije nikog 30cm u blizini bilo pa je bio penal..i niko nije napisao da je odvratno i td..niko iz Napolija se nije oglasio. e pa to je neobjektivno i odvratno.
Syr
youtu.be/uDSHpte4WcU
Syr
h h tps:// ubacite ovo ispred prethodnog linka zajedno..i pogledajte..i uporedite sa sinosnjim penalom
Hooruk
Svaka cast za usporedbu, i jesan i drugi su teze simuliranje. A svaki kontakt u sesnaest nije penal, neki kontakt je samo žuti karton za simuliranje kao u ovo slucaju jer ona ide na iznudu penala i kacči namjerno svojim nogama za njegove a i sam pad ti sve kaže, toliko neprirodno i filmsko padanje. Neobjektivan si
Syr
nisam druze majke mi..Juventus sinoc nije zasluzio da pobjedi..ali penal je bio..samo je glupo to vise isticanje svaki put..de ligta lopta pogodila u ruku nije penal jer pravila tako kazu..10 min prije toga igrac Bologne ga izvrne na ledja koliko ga povukao za vrat nakon kornera i pored VARa nije penal, i niko to ni da spomene..i milion takvih primjera..iritiraju me ti dvostruki arsini..i ponavljam da igrom nisu zasluzili..i eto i sinoc opet svi drugi zuti..prestrogo..da je prvo niko ne bi spomenuo..pa zuti je majku mu..dobio je i Rabio drugi zuti..nije bio..al je mogao Bentancutr u 90 i nekoj za svoj start dobiti drugi zuti i trebao je..i ovo pisem iskreno i objektivno..jedino za koga srcem navijam je Velez :)
Syr
i nevazno kako je pao..da se na mjesec otkotrljao ako je bio kontakt..a bio je i to je cinjenica
Hooruk
Teski navijac si juventusa i to ti ne dozvoljava da vidis realo onako kako jeste, ako je ono penal mertensa onda je i ovo sinoc.
Edin Merlin
Hahahahahahahahahahhaahha Dojite mu malisana hejteri !
Hooruk
Doji mu ga ti simpatizeru.
PAZZAINTERAMALA
LOPOVI MARS U SERIJU B
senjin
Sto Juventus je pobijedio s u cetvrtak i dosao je u serio a bez rokia
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.