Trener Uniteda ponovo nije imao razloga za zadovoljstvo

Norvežanin je očekivao da njegov tim upiše tri boda, ali...

Solskjaer nakon novog poraza: Možda sam trebao odabrati drugačiji tim, ko zna...

S. Pašalić

Manchester United je danas doživio i četvrti poraz ove sezone.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je izgubila od Bournemoutha na gostovanju rezultatom 1:0, a Norvežanin je nakon meča dao svoj komentar.

"Razočarani smo, ali kada dođete na ovakva mjesta morate preuzeti kontrolu nad igrom. Nismo to uradili i nismo mogli postići gol.", rekao je Solskjaer pa nastavio:

"Možda sam trebao drugačije početi utakmicu, sa nekoliko drugih igrača, ko zna... Moramo pobjeđivati u ovakvim utakmicama i zaista smo razočarani. Sada moramo gledati prema naprijed"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek ste tužni kada izgubite. S obzirom na formu u kojoj smo bili, nadali smo se da ćemo osvojiti tri boda. Za nas je ovo korak nazad, ali moramo to zaboraviti i ponovo krenuti naprijed."

"Nismo iskoristili dobar početak utakmice i trenutak magije je protivniku donio trijumf. U utakmicama poput ove jako je važno da prvi postignete gol, a oni su to uspjeli.", dodao je Norvežanin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.