Novi poraz je značio i novo poniženje za Solskjaera
United je pod vodstvom Solskjaera osvojio najmanji broj bodova u ovoj fazi takmičenja još od sezone 1986/1987

Norvežanin nastavlja sa rušenjem negativnih rekorda

Novi poraz je značio i novo poniženje za Solskjaera

S. Pašalić

Manchester United je danas poražen na gostovanju kod Bournemoutha sa 1:0.

Crveni đavoli su jako loše ušli u prvenstvo ove sezone, a ekipa je pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera srušila nekoliko negativnih rekorda uključujući i najgori start u posljednjih 30 godina.

Prije dva kola United je na Ols Traffordu osvojio bod protiv vodećeg Liverpoola, a nakon toga je slavio protiv Norwicha u gostima.

Činilo se da je Solskjaer konačno našao pravu formulu i da bi njegov tim mogao ući seriju dobrih rezultata, ali je danas i četvrti put poražen u ovoj sezoni.

Tako je Manchester United ostao na 13 bodova nakon 11 odigranih kola i nastavio je sa negativnim rekordima s obzirom da je ovo najmanji broj bodova koji je ovaj klub imao u ovoj fazi Premier lige još od sezone 1986/1987.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user253
Solskjer je nakon Ed Vudvorda najslabiji dio Mančester Junajteda. Priča o povredama i o igračkom kadru ne pije vode - gubio je Solskjer od Kristal Palasa i sa kompletnim sastavom. Problem je u neznanju da motiviše igrače i od njih traži maksimum zalaganja na terenu. Nije sramota izgubiti od boljeg protivnika, ali je sramota svake sedmice trpati u džep od 100 - 300 hiljada funti a ne oznojiti se pošteno na terenu. A to je Solskjerov posao - da od ekipe koju ima izvuče maksimum.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi