Tako se ne ponašaju profesionalci

Potez Balea i Jamesa ne priliči profesionalcima, Real je na potezu

Edmir Škorić

Real Madrid sinoć nije uspio da pobijedi Betis i da zasjedne na vrh tabele u La Ligi.

Kraljevi su bili bliže pobjedi nego Betis, što je bilo i za očekivati na Santiago Bernabeu, no 95 minuta igre nije bilo dovoljno momčadi Zinedinea Zidanea da ostvari pobjedu.

Imao je Real svoje šanse, najbolje su propustili Mendy i Vinicius, ali raspoloženi gostujući golman i nedostatak efikasnosti u redovima Reala bili su dovoljni tek za nepopularnih 0:0.

Real je tako propustio šansu da bude novi lider u ligi, ali ono što posebno boli navijače ovog kluba je potez Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza.

Kako se navodi u španskim medijima jutros, dvojac je napustio stadion prije nego što je utakmica završila. Jasno je da su Velšanin i Kolumbijac nezadovoljni rezultatom, ali takav vid neprofesionalizma u Realu se nikada nije tolerisao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Bale zbog povrede nije dobio šansu, a James jer je po drugi put ostao otac, no to nije razlog da ne odgledaju završnicu meča u kojem njihov tim toliko treba pobjedu.

Dvojac je 10 minuta prije kraja otišao sa stadiona, a sada se očekuje da Zinedine Zidane i Real poduzmu određene korake i objasni im da se takve stvari ne rade i da bi rezultat ekipe trebao da bude na prvom mjestu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.