U Realu bijesni jer im nije dosuđen penal, ali postoji razlog...

Novo pravilo ili?

U Realu bijesni jer im nije dosuđen penal, ali postoji razlog...

E. Škorić

Real Madrid jučer nije uspio da pobijedi Betis, mada je imao nekoliko zicera.

Real je imao priliku da pobjedom preuzme vrh tabele, ali Betis je ponovo pronašao način kako da se odbrani od Reala i kako da ostane neporažen u duelu sa ovim timom.

Briljirao je golman gostiju iz Seville, ali treba istaći i da igrači Reala nisu imali svoju noć. Neke šanse koje su morali da iskoriste, nisu iskoristili, posebno Vinicius i lijevi bek Mendy.

U Madridu su razočarani suđenjem, a nije im pomogao ni VAR, pošto je u jednoj situaciji nakon ubačaja Benzeme igrač Betisa očigledno igrao rukom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mada, razlog što VAR nije procijenio ovu situaciju kao penal je vjerovatno promjena pravila, prema kojem se igranje rukom dok igrač leži na travi ne uzima uvijek kao 'kazneno djelo'.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

douglasssy
Hah, čist penal, spriječio dalje kretanje lopte u kazneni prostor, lopta odskočila do golmana. Ali opet, sta se sve Realu sudilo, ovo je vise fudbalska karma. Ali cist penal je bio.
0 1
luks-02
Real madrid-the controversial road to kiev
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi