Niko sretniji od Jovićevog oca: Odmah me nazvao...
EPA

Konačno zabio za Real Madrid

Niko sretniji od Jovićevog oca: Odmah me nazvao...

Bijeljinac Luka Jović konačno je zabio prvi gol za Real Madrid.

Kraljevski klub je Jovića ljetos platio 60 miliona eura, no nakon sjajnih izvedbi u Eintrachtu niko nije mogao očekivati da će mu trebati čak 10 utakmica i 312 minuta da postigne prvi gol.

Sada kada je konačno prekinuo golgeterski post Joviću je pao veliki teret s leđa, a laknulo je i njegovom ocu Milanu koji je otkrio šta mu je sin na telefon rekao poslije prvog gola na Santiago Bernabeu.

"Nisam ni sumnjao da će ovo doći. Vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu za sve što sam pričao. Moj sin je zaslužio ovo. Sada, posle prvog pogotka, pao mu je veliki teret s leđa", ispričao je Milan za Kurir, pa ponosno nastavio govoriti:

"Otvorila se afera kao da se ne znam šta desilo. Ne bi da je odigrao cijele tri-četiri utakmice, nego je ulazio u finišu svaki put i nije imao baš mnogo minuta na terenu. Odmah poslije meča smo se čuli, rekao mi je: 'Ćale, pa moralo je da me krene'".

Pričalo se u proteklom periodu i da bi Luka mogao na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači koji su u drugoj ligi Rumunije kažu da su uspješni fudbaleri. Pa šta i da je otišao negdje na posudbu? Eto, da se desilo da ode, i šta onda? Pa, igrao je za Real, malo li je?"

Dodao je Milan i kako svi u klubu maksimalno pomažu Joviću, ali i da su pogodile brojne laži koje je u medijima u proteklom periodu čitao o svom sinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Nije kriv otac vec ovi koji te genocidase velicaju. Dovoljno mu je dokazano da se radi o cet.... jer je izabro Srbiju umjesto BiH. I prodane duse nemaju svoje ja vec mu padaju na koljena i pisu o njemu. Bruka kakvi sve nazovi Bosanci rade na ovom uglednom site-u.
5 2
pipun
Sportsport koje ste vi sranje od portala.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi