Pružio podršku sunarodnjaku

Cristiano Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon stravične povrede Andrea Gomesa

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Andre Gomes doživio je stravičan prelom desne noge na utakmici između Evertona i Tottenhama.

Gomes je u finišu utakmice bio u duelu sa Sonom koji ga je faulirao s leđa, a do loma noge došlo je nakon što se sudario s Aurierom. Svi na stadionu bili su u šoku kada su vidjeli u kakvom stanju je njegova noga, te su znali da je sezona za njega vjerovatno završena.

Igrači Evertona pokušali su nekako da utješe Gomesa i pruže mu podršku, ali je bilo jasno da se Portugalac nalazi u velikom šoku. Gomes je prebačen u obližnju bolnicu, a Everton je jučer saopštio da je uspješno operisan i da je pred njim sada duga operacija.

Gomes je dobio veliku podršku iz cijelog svijeta, a sinoć se na Instagramu oglasio i njegov saigrač iz reprezentacije Cristiano Ronaldo. Fudbaler Juventusa je sigurno uzdrman povredom Gomesa, te je odlučio javno da mu pruži podršku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim ti brz oporavak Andre. Ti ćeš se vratiti još jači. Šaljem ti veliki zagrljaj", poručio je Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.