Marco Silva otkrio kakva je bila atmosfera u svlačionici Evertona nakon povrede Gomesa

Najteži trenutak u sezoni

Marco Silva otkrio kakva je bila atmosfera u svlačionici Evertona nakon povrede Gomesa

Endin Čaušević

Fudbaler Evertona, Andre Gomes, doživio je stravičnu povredu u jučerašnjoj utakmici protiv Tottenhama.

Portugalski veznjak je doživio lom desne noge i hitno je prebačen u bolnicu, a danas će biti operisan. Jasno je da će Gomes biti na dugoj pauzi i za njega je ova sezona najvjerovatnije završena.

Gomesova povreda uzdrmala je sve koji su bili na terenu i nekako su pokušali smiriti Portugalca i pomoći mu, ali to jednostavno nije bilo moguće. Nakon meča oglasio se i trener domaćeg tima Marco Silva koji je pružio veliku podršku svom igraču.

"Andre će imati svu podršku od nas koja mu je potrebna. To je ozbiljna povreda, ali samo siguran da će se on vratiti jači kao fudbaler i kao čovjek. On je sjajan momak i profesionalac, te mu moramo dati svu moguću podršku", rekao je Silva, te otkrio kakva je bila atmosfera u svlačionici Evertona nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naši igrači su veoma tužni. Bilo je jako teško u našoj svlačionici, ali pokazali smo duh koji je pozitivan. Ovo je daleko najteži trenutak za nas u sezoni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi